APK

Wij doen APK keuringen aan personen, bedrijfswagens en campers. In de meeste gevallen kunt u er gewoon op wachten. In het geval van afkeur streven wij ernaar om snel het probleem te verhelpenzodat u toch weer op weg kunt. Wij rekenen geen extra kosten bij een herkeuring. Dit in tegenstelling tot veel bedrijven die adverteren met hele goedkope APK tarieven en bij een herkeuring wel weer een bedrag in rekening brengen.

Occasions

Wij beschikken altijd over een  voorraad gebruikte auto’s in verschillende prijsklassen. Voor elke auto geld dat deze helemaal door ons is nagekeken en in een goede technische staat is gebracht. Elke auto wordt verkocht met een nieuwe APK. Ook de auto’s in de lagere prijsklasse! Bel of mail voor meer info.

Onderdelen

Wij maken gebruik van meerdere onderdelenleveranciers waardoor wij u onderdelen in alle merken en prijsklassen kunnen aanbieden van een bewezen goede kwaliteit.Wij beschikken over een grote eigen voorraad onderdelen maar indien wij het onderdeel niet op voorraad hebben kan dit binnen zeer korte tijd bij ons zijn. Wij geven u,de klant de keuze in de onderdelenkeuze. Uiteraard zullen we u daarin voorzien van een goed advies.
Door onze grote afname bij leveranciers kunnen wij U onderdelen aanbieden tegen de scherpste tarieven in de regio. Vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding werken wij met KROONOLIE  smeermiddelen en vloeistoffen.

Ons team

Ons team van medewerkers bestaat uit gediplomeerde vakmensen die alle klussen kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een ingewikkelde elektronische storing of een motorrevisie,niets is onmogelijk.
Door middel van bijscholing en cursussen zorgen wij ervoor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de vele ontwikkelingen in de autotechniek.

team

Airco

Voor  alle reparaties aan  airco systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Van gewone airco service tot het vernieuwen van een van de vele componenten van een airco systeem.
Met onze moderne apparatuur lossen wij het op.

Banden

Wij kunnen met onze apparatuur banden tot wel 24 inch monteren en balanceren!
Zomer,winter of 4 season banden, we hebben ze in elke prijsklasse en merk. Ook het wisselen van u zomer en winterbanden verzorgen wij en eventueel ook de opslag van u set met wielen.

Schade

U kunt ook bij ons terecht voor groot en klein schadeherstel. Ook mogen wij schadetaxaties doen om deze met u verzekering af te handelen.

Ruitenservice

Indien u bij ruitschade geen beroep kunt doen op een verzekering dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in autoruit vervanging van de regio.
Snel en vakkundig plaatsen wij autoruiten in alle merken personen en bedrijfswagens met garantie!

Sleepdienst

Indien u onverhoopt  ergens met autopech staat hebben wij de mogelijkheid u auto op te halen met onze autotransporter. Dit tegen een zeer vriendelijk tarief.

Verhuur

Wij verhuren zowel personen als bedrijfswagens. Voor 1 dag of zelfs enkele maanden. Ook verhuren wij een auto ambulance. Deze mag u huren indien u in het bezit bent van een E-rijbewijs en  een voertuig  dat deze aanhanger wettelijk mag trekken. Voor een prijsopgave van een huurauto kunt u ons beter even bellen of mailen.

De autoambulance kost 75 euro per dag of 40 voor een halve dag.

Zelf sleutelen

U kunt bij ons natuurlijk ook nog zelf een brug huren om u klussen te doen. Een 2 of 4 koloms brug huren kost 12.50 euro per uur. Voorwaarde is wel dat u de onderdelen bij ons koopt. Indien u werkt met gebruikte onderdelen of zelf meegebrachte onderdelen zijn wij genoodzaakt een ander tarief voor de brughuur te hanteren. U mag u eigen gereedschap meenemen of gebruik maken van ons gereedschap. Omdat wij niet altijd kunnen garanderen dat er een brug beschikbaar is adviseren wij u om van te voren een afspraak te maken.

binnen2